За нас

Добре дошли в нашия свят на грижа и красота.

За нас

САНА България е основана в началото на 1997 година, зародила се от страстта към качеството и уникалността. Ние сме специализирани в производството на висококачествени дамски чанти от естествена кожа и разнообразна кожена галантерия. С годините разширяваме своето портфолио и укрепваме позициите си на пазара, като съчетаваме традиционните методи на работа с иновативни подходи.

Защо го правим ?

Вярваме, че качеството и стилът трябва да вървят ръка за ръка. Затова постоянно следим актуалните модни тенденции и ги вплитаме в нашите дизайни, създавайки елегантни и функционални модели чанти, чехли и аксесоари, които да допълват уникалността на всеки наш клиент.

Нашият ангажимент

Разполагаме с производствени цехове в област Русе, където над 70 души специалисти с дългогодишен опит в шиенето на естествена кожа влагат своите умения и страст във всяка една наша продукция. Това ни позволява да гарантираме безкомпромисно качество и внимание към детайла при изработката на всеки наш артикул.
Нашето Присъствие на Международния Пазар С годините нашата продукция привлича вниманието на клиенти от различни краища на света. В момента изнасяме наши продукти в страни като Англия, Русия, Германия, Белгия, Испания, Италия и други. Това е свидетелство за високото признание, което получава качеството и уникалността на нашите изделия. С гордост работим в партньорство с редица известни брандове като Аакаша, като заедно създаваме персонализирани дизайнерски продукти.

Sana Bags & Accessories

Нашият екип

Нашата фирма е съставена от екип от професионалисти с дългогодишен опит в индустрията на здравето и красотата. Нашите експерти са постоянно в търсене на нови иновации и тенденции, за да можем да ви предоставим най-доброто. Ние сме горди, че работим с продукти, които не само са ефективни, но и съответстват на най-високите стандарти за качество.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED
Пускане на видеото

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Пускане на видеото

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или се нуждаете от съвет, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите контактни данни можете да намерите на тази страница. Благодарим ви, че избрахте SanaBG за ваш партньор в грижата за здравето и красотата си.
Благодарим ви, че посетихте уеб страницата ни и се надяваме да ви помогнем да постигнете най-доброто за себе си.